hosting image

Imate pitanja?

Pronađite odgovore ovde

U zavisnosti od toga koji plan izaberete, prebacićemo ćemo Vaš sajt na našu platformu - BESPLATNO. Sav sadržaj će biti bezbedno premešten, tako da tokom procesa migracije ne dođe do prekida ili zastoja.

Odmah nakon aktivacije hosting paketa, moći ćete otvoriti e-mail adrese s nastavkom Vašeg domena (npr. podrska@vasafirma.rs). Nove e-mail adrese otvarate preko cPanel kontrolnog panela za upravljanje Vašim hostingom u sekciji E-mail - Email Accounts. Ako Vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam pomoći oko otvaranja i postavljanja Vaših e-mail adresa.
Vaš hosting paket će biti aktivan najkasnije 24 časova posle uplate.
U svakom trenutku možete preći na veći paket, doplaćujete samo razliku umanjenu sa brojem dana do sledećeg isteka.
Razlika izmedju paketa nije samo u prostoru već i u broju dostupnih baza, domena i email naloga. Pored toga postoje i paketi koji su optimizovani za potrebe WordPress platforme. Basic je odličan izbor za male sajtove koji očekuju malu posetu. Dok su Standard i Ultra paketi namenjeni korisnicima sa dosta ozbiljnijim potrebama.
Plaćanje usluga vrši se putem PayPal platnog procesora.
Kontrol panel služi za lakše upravljanje i podešavanje servera. Preko kontrol panela možete upravljati svojim hosting nalozima bez znanja ssh. Kontrol panel dosta olakšava rad na serveru putem već postojećih prečica i automatskih skripti.
SSL sertifikati čuvaju privatnost online interakcija čak i kada putuju preko javnog interneta, i ulivaju kupcima poverenje i garantuju da je Vaš sajt bezbedan za obavljanje transakcija, kao i slanje privatnih informacija na Internetu. Prenos osetljivih podataka, ovim putem, se štiti od zloupotreba, ometanja ili prisluškivanja.